Introductieworkshop
'Opvoeden, anders bekeken'

Veel ouders worstelen met het gedrag van hun kind.

Ikzelf ook regelmatig.
Omdat je kind bijvoorbeeld last van heeft van driftbuien, steeds ruzie maakt met broertjes of zusjes, terugkerende buikpijn, oorpijn, koorts of andere lichamelijke klachten heeft, slecht slaapt, slecht eet, ergens bang voor is.

Je probeert je kind vaak te helpen door:

ze advies te geven, te waarschuwen, bij te sturen in hun gedrag, boos te worden, te vergelijken, te belonen, te straffen en ga zo maar door. Je probeert ze op te voeden.
En soms overweeg je zelfs hulp te zoeken voor je zoon of dochter.
Bij een coach of een training.

Je bent niet de enige!

Opvoeden is geen gemakkelijke klus.

Ik weet uit eigen ervaring dat je als moeder heel graag wilt dat je kind gelukkig en vol zelfvertrouwen is. Dus doe je tijdens het opvoeden hard je best om dat voor elkaar te krijgen. Maar dat valt niet altijd mee. Ongeveer een kwart van de ouders maakt zich zorgen over de opvoeding en de helft hiervan voelt zich regelmatig tekortschieten.

In deze Introductie Workshop

leer je op een heel andere manier naar het opvoeden van je kind en je kind zelf kijken dan je gewend bent. En ontdek je hoe je dat aanpakt zonder de gebruikelijke opvoedadviezen.
En d
at je je kind kunt helpen zonder hem of haar te belasten.
Je maakt kennis met hoe je dat met de Kindertolk Methode aanpakt. En je gaat deze manier van kijken en de methode natuurlijk zelf ervaren.

Je ontdekt

♥ Waarom je kind doet wat ie doet
♥ Wat jouw kind echt van jou nodig heeft
♥ Wat jij kunt doen om de situatie te veranderen

Praktische informatie

Voor wie

Als jij als ouder behoefte hebt aan:
Meer gemak, plezier en ontspanning met je kind. Nieuwe inzichten over je kind, jezelf en jullie wisselwerking op elkaar. Een nieuwe manier van kijken naar de opvoeding. Een duurzame oplossing voor jouw zorgen over jouw kind. Je kind graag wil helpen hierbij. En je kind liever niet wil belasten.

Wanneer, waar en hoe

Binnenkort volgen nieuwe data

arrow

Wil jij
op de hoogte worden gehouden
wanneer de volgende workshop is?

arrow

Of wil jij
deze workshop
zelf organiseren

 

Mail me dan via
coach@annemariegooren.nl