Wat klanten zeggen

Hieronder kun je lezen hoe een aantal van mijn klanten mijn coaching hebben ervaren.

Hun namen en die van hun kinderen zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Het was heel bijzonder om, door aan mezelf te werken, mijn kinderen ook lekkerder in hun vel zitten.


Het probleem was de driftbuien van mijn zoon en de onmacht die ik daarbij voelde.

Door met het Individueel Kindertolk Traject aan de slag te gaan is dit verbeterd

van een 5 naar een 9.

Het is zo mooi dat je door goed naar je kind te kijken heel veel over jezelf leert en daarmee ook de moeilijke momenten in de opvoeding op een andere manier kunt gaan bekijken en vervolgens er anders mee omgaan.

Ik heb nu veel meer begrip voor hem en inmiddels ook voor mijn dochter.

Er is minder strijd. Meer plezier!

Anne-Marie is een prettig persoon en fijne coach. Dat ze af en toe wat over haar eigen gezin vertelt is erg prettig. En ze toets goed of een suggestie passend is of helemaal niet. Ze gaat echt samen op zoek naar handvaten om verder te kunnen

Ik vond dit Individueel Kindertolk Traject een dikke 9 waard.

Jikke 👱🏻‍♀️

Het lukt me niet meer om het nare gevoel en de beelden van de vorige bevalling op te roepen.


Ik zag op tegen de bevalling van de tweede. Ik had een slechte ervaring en herinnering aan mijn vorige bevalling. En ik wilde zo ‘open’ mogelijk de volgende bevalling in gaan.  Het lukt me sinds de Individuele Coach Sessie niet meer om het nare gevoel en de beelden van de vorige bevalling op te roepen.

Dat nare gevoel is van een 9 naar een 0 gegaan (op een schaal van 0-10, waarbij 0 het laagste is).

Ik vond de coaching erg waardevol, fijn en het resultaat erg belangrijk. (een 9 op de schaal van 0-10).

Daarnaast geeft, dat Anne-Marie zelf ook moeder is, met de bijbehorende ervaringen, vertrouwen en schept een soort band.

Ilse 👩🏻‍🦰

Ik kan de sessie iedereen aanraden


Ik ging naar Anne-Marie toe omdat ik met name met mijn oudste kind nogal kan botsen.

Ondanks dat ik mij er bewust van was dat ik het niet alleen bij hem moest zoeken om het leuker in huis te krijgen, bleef ik in negatieve patronen hangen.

Anne-Marie is heel goed in staat de juiste vragen te stellen, je een spiegel voor te houden, om jou vervolgens zelf de antwoorden te laten geven op de oorzaken, waarvan je onbewust de reden eigenlijk wel weet.

Ik vond het een hele nuttige, maar ook best confronterende sessie. Anne-Marie houdt het in het gesprek heel concreet, waardoor je er thuis zelf mee aan de slag kunt.
Ik kan de sessie aan iedereen aanraden!

Loes 🙋🏻‍♀️

Ik accepteer mezelf weer.


Ik startte een Individueel Coach Traject bij Anne-Marie omdat ik last had van faalangst. Waardoor ik me heel somber voelde en ik zelfs overwoog mijn baan op te zeggen. Terwijl het werk wat ik doe mij veel geluk brengt.

IK heb geleerd mezelf weer te vertrouwen en te accepteren. Daardoor voel ik me weer vrolijk en sprankelend (van een 2 naar 9). En heb weer plezier in mijn werk. Dat voelt heel bevrijdend. Het was heel waardevol om van Anne-Marie het gevoel te krijgen dat je mag zijn wie je bent. En het begrip en zelfvertrouwen dat ze je geeft.

Voor mij was het traject een 9,5 waard.

Carola 🧑🏻

Ik heb nu rust en balans in mijn werk en blijf makkelijk ontspannen.


Doordat ik het Individueel Coach Traject bij Anne-Marie heb gevolgd kan ik met meer afstand naar situaties kijken. Ik kan de emotie daar laten waar ze horen. Daardoor blijf ik in balans en heb ik praktische handvaten om er mee om te gaan. Dat is enorm belangrijk voor mij (een 9 op een schaal van 0-10).

Anne-Marie heeft mezelf zaken laten inzien en anders leren kijken naar mijn collega’s. Het Individueel Coach Traject was voor mij een 9 waard.

Inge 👩🏻‍🦱

Mijn relatie met mijn kinderen is verbeterd van een 5 naar een 8,5.


De aanleiding voor het Individueel Coach Traject was het besef dat mijn relatie met mijn oudste dochter verschilt met die van mijn jongste dochter. Veel moeilijker. En dat had effect op mijn relatie met mijn gezin en mijn eigen gezondheid.

Door het coachtraject is niet alleen de relatie met mijn kinderen verbeterd. Ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid.

Ik geef dit een 10 qua belangrijkheid voor mij!

Ik denk dat veel ouders op een andere manier mogen kijken. En door deze coaching besef je dat, in mijn geval jonge kinderen, ook veel meer zelf kunnen dan je soms denkt. Dat mijn manier van handelen zo’n grote impact heeft op de kinderen is ook duidelijk geworden door deze coaching.

Ik vond het traject een 9 waard.

Neel 💁🏼‍♀️

Mijn zoon en ik gaan nu leuker met elkaar om, hebben veel minder strijd. Het geeft ons als ouders veel rust.


Door een paar gesprekken met Anne-Marie over mijn zoon benader ik hem nu heel anders. Hij is veel opener en ontspannender geworden (van een 4 naar een 9 op een schaal van 0-10).

We gaan leuker met elkaar om, bespreken meer met elkaar en hebben veel minder strijd. Het geeft ons als ouders veel rust.

Daarnaast hebben mijn zoon en ik nu allebei een techniek geleerd die we zelf kunnen toepassen. Dat helpt ons enorm om met onze emoties om te gaan. Ik kan mezelf daarmee met gemak ontspannen als ik spanning voel. Dat heeft een positief effect op de kinderen.

Voor mij is dat enorm belangrijk (een 9 op de schaal van 0-10).

De begeleiding was mij een dikke 8 waard.

Barbara 👱🏻‍♀️

Ik zou de sessie aanbevelen, omdat je een stap kan zetten naar verandering.


Doelstelling voor mij was om te ondervinden hoe ik meer dingen samen kan doen met mijn zoon.

Het resultaat van de sessie was voor mij dat het duidelijk is dat ik iets moet gaan doen aan mijn schuldgevoel om een verandering bij mezelf en mijn zoon te bewerkstelligen.

Anne-Marie was duidelijk in haar formulering. Hield af en toe een spiegel voor. Ze luisterde en gaf voorbeelden. Het was prettig met haar te praten en ze gaf mij het gevoel dat ik mijn verhaal kwijt kon.

Anne-Marie stelde de juiste vragen om ervoor te zorgen dat je de juiste antwoorden kreeg.

ik zou de sessie aanbevelen, omdat het wellicht helder kan krijgen wat er precies aan de hand is en daardoor kan je een stap doen naar verandering.

Voor mij was de sessie enorm waardevol en was het een 8.

Gea 👩🏻

Ik heb in het verleden diverse therapieën ondergaan, maar geen een heeft de resultaten gegeven die ik nu heb bereikt.


“Ik voel mij stabieler en een stuk zelfverzekerder dan ooit te voren.”

Al vanaf mijn pubertijd kamp ik met klachten van somberheid, weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Bij Anne-Marie heb ik EFT (Emotional Freedom Techniques) leren toepassen en daar ben ik heel blij mee.

Ze heeft me zeer prettig begeleid en me duidelijke handvaten meegegeven om EFT overal te kunnen inzetten. Zo konden we gezamenlijk heel goed mijn klachten aanpakken.

Nog steeds pas ik EFT voor verschillende zaken toe en blijf me verbazen over de werking ervan.

José 👩🏻‍🦳