Introductieworkshop
'Hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen bij je kind'

Maak jij je zorgen om het zelfvertrouwen van je kind?

Omdat je je kind zich onzeker voelt over zichzelf en over wat het kan. Je zoon of dochter is bang om fouten te maken. Of durft niets nieuws te proberen. Je kind praat negatief over zichzelf zoals "niemand vindt mij aardig" of "ik kan ook niks". Het vraagt veel bevestiging of durft niet voor zichzelf op te komen. En soms reageert je kind juist boos of heel druk. Overschreeuwt je kind zichzelf.

Je probeert je kind vaak te helpen door:

door je zoon of dochter advies te geven. Je kind ervan te overtuigen dat het wél slim, mooi, grappig, leuk of aardig is. Dat het echt wel wat kan. Veel complimenten te geven. Of je probeert je kind over te halen of te dwingen iets te doen wat hij of zij eng vindt.
En soms overweeg je zelfs hulp te zoeken voor je zoon of dochter.
Bij een kindercoach of een training.

Je bent niet de enige!

Opvoeden is geen gemakkelijke klus.

Ik weet uit eigen ervaring dat je als moeder heel graag wilt dat je kind gelukkig en vol zelfvertrouwen is. Dus doe je tijdens het opvoeden hard je best om dat voor elkaar te krijgen. Maar dat valt niet altijd mee. Ongeveer een kwart van de ouders maakt zich zorgen over de opvoeding en de helft hiervan voelt zich regelmatig tekortschieten.

In deze Introductie Workshop 

leer je op een heel andere manier naar het zelfvertrouwen van je kind en je kind zelf kijken dan je gewend bent. En ontdek je hoe je dat aanpakt zonder de gebruikelijke opvoedadviezen.
En d
at je je kind kunt helpen zonder hem of haar te belasten.
Je maakt kennis met hoe je dat met de Kindertolk Methode aanpakt. En je gaat deze manier van kijken en de methode natuurlijk zelf ervaren.

Je ontdekt

♥ Waarom je kind doet wat ie doet
♥ Wat jouw kind echt van jou nodig heeft
♥ Wat jij kunt doen om de situatie te veranderen

Praktische informatie

Voor wie

Als jij als ouder behoefte hebt aan:
Meer gemak, plezier en ontspanning met je kind. Nieuwe inzichten over je kind, jezelf en jullie wisselwerking op elkaar. Een nieuwe manier van kijken naar het zelfvertrouwen van je kind. Een duurzame oplossing voor jouw zorgen over jouw kind. Je kind graag wil helpen hierbij. En je kind liever niet wil belasten.

Wanneer, waar en hoe

Binnenkort volgen nieuwe data

arrow

Wil jij
op de hoogte worden gehouden
wanneer de volgende workshop is?

arrow

Of wil jij
deze workshop
zelf organiseren

 

Mail me dan via
coach@annemariegooren.nl